Torrada de paté de pebrot i paté d’albergínia Horta de Santa Clara amb cremós de cabra

Torrada de paté de pebrot i paté d’albergínia Horta de Santa Clara amb cremós de cabra

• torrada (pa de cereals o nous)

• 1 pot de paté de pebrot Horta de Santa Clara

• 1 pot de paté d’albergínia Horta de Santa Clara

• 100 g formatge de cabra (de rull)

• 165 g formatge mascarpone

• olives negres i/o anxoves

En un got de túrmix posem el formatge mascarpone juntament amb el formatge de cabra, tots ells a temperatura ambient. Emulsionem i salpebrem al gust. No li posem sal perquè les olives i les anxoves ja són molt salades. Ho posem en una mànega pastissera amb broquet llis i gruixut.

Tallem les olives i/o les anxoves a trossos molt petits i reservem.

En una torrada col·loquem una fina capa de paté de pebrot Horta de Santa Clara i després una altra de més generosa de paté d’albergínia Horta de Santa Clara. A sobre hi posem la crema de formatge i, per acabar, hi escampem les olives i/o anxoves per sobre.

Suggeriments: si per comptes de torrades petites fem una llesca de pa de pagès i l’acompanyem d’una truita i tomàquet amanit, tindrem un sopar complert i equilibrat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

TO TOP
X