Torrada de paté de carxofa Horta de Santa Clara amb formatge parmigiano

Torrada de paté de carxofa Horta de Santa Clara amb formatge parmigiano

• 1 pot de paté de carxofa Horta de Santa Clara

• formatge parmigiano i/o formatge de cabra a rodanxes

• fruits secs (nous, avellanes, ametlles…)

• torrades (pa de cereals o integral)

Encenem el gratinador del forn.

Piquem una mica els fruits secs i reservem.

En una torrada col·loquem una capa generosa de paté de carxofa Horta de Santa Clara. A sobre ratllem el formatge parmigiano generosament i a sobre hi posem els fruits secs.

Si preferim el formatge de cabra, col·locarem els talls a sobre de la capa de paté de carxofa i per sobre hi escamparem els fruits secs.

Abans de servir ho introduirem al forn uns minuts fins que el formatge estigui fos.

Suggeriments: si en lloc de torrades petites fem una llesca de pa de pagès i l’acompanyem d’una truita i tomàquet amanit, tindrem un sopar complert i equilibrat.

TO TOP
X