Projecte Social

PROJECTE SOCIAL

L’Horta de Santa Clara neix per facilitar la inclusió de persones amb discapacitat i en risc d’exclusió social.

L’OBJECTIU
El nostre objectiu és crear llocs de treball per a persones amb discapacitat i en risc d’exclusió social. L’Horta de Santa Clara actualment dona feina a 6 persones: 4 treballen a l’horta cultivant les verdures i 2 a l’obrador elaborant els patés vegetals.

Volem mantenir aquests llocs de treball i crear-ne de nous si és possible, perquè donar feina és la millor eina d’inclusió social.

Projecte Social
UN INICI SINGULAR
El projecte agrosocial neix gràcies a la donació del Monestir de Santa Clara per part de les Germanes Clarisses de Fortià. La comunitat de monges desitjava que el seu Monestir tingués un ús social. Així els jardins i terrenys del Monestir s’han convertit en l’Horta de Santa Clara, que té una extensió de 2 hectàrees

Al principi veníem només verdures i hortalisses fresques, però aviat vam incorporar conserves (patés i confitures vegetals) per tenir una oferta més variada i poder generar també més ocupació. El respecte per l’origen del producte, el territori i el medi ambient sempre ha guiat la nostra tasca.

Projecte Social
MANSOL PROJECTES
L’Horta de Santa Clara és una de les línies de negoci del Centre Especial de Treball Mansol Projectes, amb més de 20 anys d’experiència.

Mansol Projectes es dedica a la inserció sociolaboral de persones amb risc d’exclusió social i afectades per alguna discapacitat física. Com a CET, Mansol Projectes proporciona formació i eines als treballadors perquè puguin fer el salt del treball protegit a l’empresa ordinària.

Si vols saber-ne més, visita la web mansol.cat

Projecte Social
100% Natural

Elaborem els nostres productes amb un respecte absolut pel medi ambient

Saber-ne més
Productes

Elaborats a partir de verdures i hortalisses fresques de temporada

Saber-ne més
TO TOP
X