Filet de vedella amb parmentier de paté de carxofa Horta de Santa Clara

Filet de vedella amb parmentier de paté de carxofa Horta de Santa Clara

• 4 filets de vedella

• 5 culleradetes de paté de carxofa Horta de Santa Clara

• 900 g patates

• 1 cullerada d’oli o 30 g de mantega.

• 1 o 2 rovells d’ou (opcional)

• una mica de nou moscada

• sal

• pebre

• cibulet i xips vegetals per decorar

Traiem els filets de la nevera perquè es temperin.
Pelem i coem les patates en aigua bullint amb una mica de sal. Quan les patates estiguin toves, les escorrem i les passem pel passapurés (o túrmix). Hi afegim l’oli o la mantega i la mica de nou moscada (és el moment d’afegir el rovell en el cas que ho desitgem), ho barregem bé fins que quedi un puré cremós i suau. Hi afegim el paté de carxofa Horta de Santa Clara i barregem fins a obtenir una barreja homogènia. Posem a punt de sal i pebre. Reservem.

Posem una planxa a foc alt i, quan estigui ben calenta, hi posem una mica d’oli i seguidament el filet que prèviament haurem salpebrat. Cuinem per ambdós costats, el temps que desitgem segons ens agradi més o menys fet.
Servir: posem un llit de parmentier de paté de carxofa Horta de Santa Clara a cada plat. A sobre col·loquem el filet i hi posem un rajolí d’oli d’oliva verge extra. Decorem amb cibulet i xips vegetals.

Suggeriments: el parmentier de carxofa Horta de Santa Clara combina amb qualsevol tipus de carn i peix.

TO TOP
X