INGREDIENTS
• 1 pot de paté de calçots Horta de Santa Clara
• 1 enciam tipus romana
• 1 burrata
• brou o aigua amb mitja pastilla de brou concentrat
• sal
• pebre
• nou moscada
PREPARACIÓ
Rentem i tallem l’enciam a trossos petits. Posem oli en una olla, quan estigui calent hi posem l’enciam i el coem durant uns minuts, fins que redueixi una mica el seu volum. Afegim el paté de calçots Horta de Santa Clara i barregem de nou. Afegim el brou fins a cobrir l’enciam i el deixem coure fins que quedi tou (uns 30-40 min. aprox.). Quan veiem que l’enciam està tou, assaonem amb sal, pebre i un toc de nou moscada. Retirem del foc i triturem fins que la barreja estigui ben fina.
Servir: posem al centre del plat la burrata i servim la crema al voltant amb compte de no cobrir-la. Decorem amb pebre i un fil d’oli.
Suggeriments: podem afegir una patata perquè la crema quedi una mica més espessa. En aquest cas l’afegirem a l’inici juntament amb l’enciam.
comments(7465)