Crema lleugera de calçots Horta de Santa Clara amb burrata

Crema lleugera de calçots Horta de Santa Clara amb burrata

• 1 pot de paté de calçots Horta de Santa Clara

• 1 enciam tipus romana

• 1 burrata

• brou o aigua amb mitja pastilla de brou concentrat

• sal

• pebre

• nou moscada

Rentem i tallem l’enciam a trossos petits. Posem oli en una olla, quan estigui calent hi posem l’enciam i el coem durant uns minuts, fins que redueixi una mica el seu volum. Afegim el paté de calçots Horta de Santa Clara i barregem de nou. Afegim el brou fins a cobrir l’enciam i el deixem coure fins que quedi tou (uns 30-40 min. aprox.). Quan veiem que l’enciam està tou, assaonem amb sal, pebre i un toc de nou moscada. Retirem del foc i triturem fins que la barreja estigui ben fina.

Servir: posem al centre del plat la burrata i servim la crema al voltant amb compte de no cobrir-la. Decorem amb pebre i un fil d’oli.

Suggeriments: podem afegir una patata perquè la crema quedi una mica més espessa. En aquest cas l’afegirem a l’inici juntament amb l’enciam.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

TO TOP
X