INGREDIENTS (4 PERSONES)
• brandada
• 1 pot de paté de pebrot Horta de Santa Clara
• aigua
• llet o crema de llet
• pebre molt, cibulet i xips de verdures per decorar
PREPARACIÓ
Posem el paté de pebrot Horta de Santa Clara en un bol. Afegim una mica d’aigua, escalfem al microones 30 segons i remenem per tal d’obtenir una textura més fluïda que s’adapti millor al nostre got d’emplatar. Si la brandada que tenim és molt espessa, li afegirem llet o crema de llet per fer-la també més fluïda. Un cop tenim les textures desitjades, posem a la base de la copa una capa de paté de pebrot Horta de Santa Clara i acabem d’omplir amb una altra capa de brandada.
Servir: decorem amb xips de verdures, cibulet i pebre molt.
Suggeriments: si ho desitgem podem posar primer una capa de brandada a la base de la copa, seguim amb una capa de paté de pebrot Horta de Santa Clara i acabem amb una altra capa de brandada.