Calamarcets amb parmentier de paté de pebrot Horta de Santa Clara

Calamarcets amb parmentier de paté de pebrot Horta de Santa Clara

• 300 g calamarcets

• 4 culleradetes de paté de pebrot Horta de Santa Clara

• 900 g patates

• 1 cullerada d’oli o 30 g de mantega

• 1 o 2 rovells d’ou (opcional)

• una mica de nou moscada

• sal

• pebre

• cibulet i xips vegetals per decorar

Pelem i coem les patates en aigua bullint amb una mica de sal. Quan les patates estiguin toves, les escorrem i les passem pel passapurés (o túrmix). Hi afegim l’oli o la mantega i la mica de nou moscada (és el moment d’afegir el rovell en el cas que ho desitgem), ho barregem bé fins que quedi un puré cremós i suau. Hi afegim el paté de pebrot Horta de Santa Clara i barregem fins a obtenir una barreja homogènia (podem passar el túrmix si ens agrada sense grumolls). Posem a punt de sal i pebre. Reservem.

Posem a escalfar una planxa. Quan estigui ben calenta, hi afegim una mica d’oli i saltegem els calamarcets durant no més de dos minuts per cada costat, fins que es daurin lleugerament.

Servir: posem un llit de parmentier de paté de pebrot Horta de Santa Clara a cada plat. A sobre col·loquem els calamars. Decorem amb cibulet i xips vegetals.

Suggeriments: el parmentier de pebrot Horta de Santa Clara combina amb qualsevol tipus de peix i carn.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

TO TOP
X