Bacallà amb parmentier de paté de calçots Horta de Santa Clara

Bacallà amb parmentier de paté de calçots Horta de Santa Clara

• 400 g bacallà

• 4 culleradetes de paté de calçots Horta de Santa Clara

• 900 g patates

• 1 cullerada d’oli o 30 g de mantega.

• 1 o 2 rovells d’ou (opcional)

• una mica de nou moscada

• sal

• pebre

• cibulet i xips vegetals per decorar

Pelem i coem les patates en aigua bullint amb una mica de sal. Quan les patates estiguin toves, les escorrem i les passem pel passapurés (o túrmix). Hi afegim l’oli o la mantega i la mica de nou moscada (és el moment d’afegir el rovell en el cas que ho desitgem), ho barregem bé fins que quedi un puré cremós i suau. Hi afegim el paté de calçots Horta de Santa Clara i barregem fins a obtenir una barreja homogènia. Posem a punt de sal i pebre. Reservem.

Posem una planxa a foc mig i, quan estigui a temperatura, hi afegim una mica d’oli i posem el bacallà amb la pell cap avall. Cuinem uns 3 minuts per cada costat.

Servir: posem un llit de parmentier de paté de calçots Horta de Santa Clara a cada plat. A sobre col·loquem el bacallà. Decorem amb cibulet i xips vegetals.

 

Suggeriments: el parmentier de calçots Horta de Santa Clara combina amb qualsevol tipus de peix i carn.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

TO TOP
X